з вибором планування та комплектації від 250$ за 1м2
Не підійшли наші типові планування?
Розрахувати свій проектДо виробничих приміщень висуваються особливі вимоги по грамотної організації внутрішнього простору, безпеки, шумо- та теплоізоляції. Швидкозводимі модульні цехи на базі сталевого каркаса та сендвіч-панелей в повній мірі можуть відповідати необхідним сфері виробництва параметрам.
Компанія «БлокМодуль» з 2007 року проектує та будує швидкозводимі виробничі пекарні та цехи для найрізноманітних галузей.
Наприклад, якщо ви робите консерви або ковбасу, то в вашому цеху будуть передбачені всі необхідні приміщення. Ми пропонуємо обладнані модульні молочні, забійні, коптильні, ковбасні, м’ясні, рибні, консервні, сортувальні а також цехи для переробки або виробництва інших продуктів. Модульні пекарні так само набирають популярність в Україні витісняючи традиційні капітальні споруди.
Немає сенсу шукати інші пропозиції на ринку, адже ви вже знаходитеся на сайті одного з основних виробників мобільних модульних цехів з контейнерів в Україні.
Наші будівлі відрізняються:
Компанія «БлокМодуль» виконує повний спектр робіт з виготовлення і монтажу модульних цехів різних типів. Співпраця з нами передбачає наступні етапи:
Після завершення монтажу ви зможете відразу ж розпочати облаштування цеху обладнанням, та у найкоротші строки налагодити робочі процеси.
Ми виготовляємо модульні цехи різного призначення, включаючи модульні коптильні цехи, модульні ковбасні цехи та молочні цехи. Планування, площа та інші технічні характеристики можуть варіюватися. Пропонуємо дізнатися більше про модульні споруди, виробництвом і монтажем яких займається наша компанія.
У процесі проєктування і виготовлення модульного ковбасного цеху ми враховуємо всі вимоги до його характеристик, серед яких наявність таких приміщень та зон:
Рекомендована мінімальна площа ковбасного цеху становить 45–50 м². Таким чином ви організуєте продуктивне та прибуткове підприємство, що зможе виготовляти близько 200 кг ковбасних виробів протягом зміни.
Наші молочні цехи відповідають всім стандартам і вимогам, що висуваються до функціонування підприємств молочної промисловості. Передбачається можливість підведення необхідних інженерних систем та організація різних виробничих ліній для зберігання, перероблення сировини та пакування готової продукції.
Залежно від розміру, конфігурації та устаткування виготовлений компанією «БлокМодуль» молочний цех може переробляти великі об’єми молока (від 500 л за зміну) і приносити вам стабільний дохід. Відповідно, фінансові вкладення на будівництво і запуск бізнесу швидко компенсуються.
Замовляючи виготовлення модульної будівлі для організації м’ясопереробного цеху у нас, ви суттєво заощаджуєте час і кошти. Споруда буде спроєктована у повній відповідності до законодавчих норм. Виготовлені нами цехи мають якісну теплоізоляцію, що дозволяє підтримувати правильну температуру всередині незалежно від погодних умов. Для внутрішнього оздоблення використовуються корозійностійкі матеріали, що легко дезінфікуються.
Модульні мʼясні та забійні цехи можуть мати будь-який розмір і планування. Під час проєктування враховується можливість облаштування різних виробничих ліній, що забезпечують виконання технологічних операцій з перероблення м’яса.
Створення консервного цеху з блок-модулів дає можливість максимально швидко організувати виробничий процес. Крім того, це потребує значно менших вкладень, ніж будівництво капітальної споруди.
Цехи від компанії «БлокМодуль» повністю готові до експлуатації після встановлення і підведення інженерних комунікацій, включаючи модульний коптильний цех та модульний ковбасний цех. Вони виготовляються з дотриманням державних санітарно-епідеміологічних норм, мають якісне зовнішнє та внутрішнє оздоблення. Планування споруд передбачає наявність необхідних виробничих та складських приміщень, а також побутових кімнат для працівників заводу.
Пропонуємо замовити виготовлення і монтаж модульного цеху для організації заводу, що займається переробленням риби. Під час створення проєкту і виробництва блоків будуть враховані всі вимоги, що висуваються законом до підприємств харчової промисловості, а також норми пожежної та електробезпеки. Виготовлені нами цехи мають зручний поділ на зони, оптимальне планування та якісне оснащення. Передбачаються окремі бокси для встановлення морозильних камер, мийних, складів тощо. Модульний цех можна оснастити всім необхідним обладнанням для організації повного технологічного циклу перероблення риби.
Залишилися питання або вже прийняли рішення – звертайтеся будь-яким зручним для вас способом. У нас можна замовити прорахунок а згодом й купити пекарню або швидкозводимий цех для переробки м’яса, риби, молока, забою, практично на будь-які обсяги та бюджет.
Ми використовуємо тільки перевірені будматеріали та відпрацьовану за роки технологію, тому даємо гарантію на всі наші вироби.